Eğitim ve Bilgi Transferi
Zero Second Academy ile ücretli sertifikasyon hazırlık, kuruma özel ve ücretsiz uygulamalı eğitimler.

Başarılı bir güvenlik yatırımı, teknolojinin etkin kullanılabilmesiyle tamamlanır. Zero Second Academy ile teknik ekipler için ürün eğitimleri, yönetici eğitimleri ve bilgi transferi programları düzenliyor; kurumların sahip oldukları teknolojilerden en yüksek verimi elde etmelerine katkı sağlıyoruz.
Eğitimlerimizin tamamı uygulamalıdır: katılımcılar gerçek senaryolar üzerinde çalışarak öğrendiklerini aynı gün uygular.
Eğitim Programlarımız
Ücretli Sertifikasyon Hazırlık Eğitimleri
Palo Alto Networks, Check Point, Forcepoint, BlueCat ve diğer iş ortaklarımızın sertifikasyon sınavlarına yönelik kapsamlı hazırlık programları.
Kurumunuza Özel Eğitimler
Kendi ortamınıza, kurallarınıza ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlanan, ekibinizin seviyesine göre planlanan kapalı grup eğitimleri.
Ücretsiz 101 Eğitimleri
Belirli dönemlerde düzenlediğimiz, yüz yüze ve uygulamalı tek günlük temel eğitimler: PAN-101, DDI-101, EDGE-101, LiveNX-101, DLP-101, GEODI-101, RSA-MFA-101 ve daha fazlası.
Yönetici Eğitimleri
Siber güvenlik risklerini iş diliyle ele alan, karar vericilere yönelik farkındalık ve strateji oturumları.
Proje Sonu Bilgi Transferi
Kurulum projelerinin sonunda ekibinizin sistemi kendi başına yönetebilmesi için yapılandırılmış teslim eğitimleri.
Güncel Eğitim Takvimi
Yaklaşan tüm ZeroAcademy eğitimlerine Zero Second Academy sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Projenizi konuşalım
İhtiyacınızı dinleyip kurumunuza uygun çözümü birlikte planlayalım.
E-posta: info@zerosecond.com.tr
Telefon: (0212) 270 71 21